Tilausajot

Yhdessä onnistunut matka

Onnistunut matkanteko koostuu monista eri osasista. Kun Teillä on suunnitelmat siitä, minne mennään, koska mennään, miten mennään ja miksi mennään. On suunnitelmissa sitten joukkueen pelireissu, yhdistyksen retki, yrityksen työmatka tai vain siirtyminen paikasta toiseen, siihen tarvitaan tarpeeseen sopiva laadukas kalusto ja sille luotettava kuljettaja. Tähän päälle vielä lisätään ripaus reipasta matkamieltä, niin matka onnistuu takuulla!

Me Raahen Tilausliikenteellä autamme mielellämme kaikissa matkan toteutukseen liittyvässä asiassa. Kuulumme kuluttajaviraston valmismatkarekisteriin 111/17mj. Meillä on myös Suomalaisen työn liiton myöntämä avainlippu-tunnus osoituksena Suomalaisesta työstä. Meiltä saat kokonaisvaltaisen matkanteon paketin suunnittelusta toteutukseen – näin voit itse keskittyä nauttimaan matkastasi.

Asiantunteva ja avulias myyntimme avustaa sinua matkasi suunnittelussa ja halutessasi voimme räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan matkapaketin kotimaahan tai ulkomaille. Otamme suunnittelussa puolestasi huomioon myös ajo- ja lepoaikalain asettamat rajoitukset.

Bussivalikoimamme ulottuu näppärään liikkumiseen soveltuvista minibusseista pidemmille matkoille loistavasti sopiviin 50-paikkaisiin busseihin. Bussiemme korkea taso ja säännöllinen huoltaminen sekä siistiminen takaavat matkustamisen mukavuuden.

Ystävälliset kuljettajamme huolehtivat puolestaan matkasi onnistumisesta ja palvelevat koko matkan ajan vankalla asiakaspalvelukokemuksella.

Pyydä tarjous

  Yhteystiedot

  Yritys*

  Nimi

  Katuosoite

  Postinumero

  Puhelin

  Sähköposti

  Matkakohde

  Matkareitti/matkan kuvaus

  Matkan tiedot

  Lähtöpäivä

  Lähtöaika

  Lähtöpaikka

  Paluupäivä

  Paluuaika

  Paluupaikka

  Henkilömäärä

  Varustetaso

  Lisäpalvelut

  Muita lisätietoja:

  [recaptcha]