Raahen Tilausliikenne

Raahen Tilausliikenne

Raahen Tilausliikenne Oy on aidosti paikallinen Raahelainen perheyritys, joka liikennöi pääosin Pohjois-Pohjanmaalla ja palvelee kaikissa tilausliikenneasioissa koko Suomen alueella.

Kuljetamme matkustajia yli 20 vuoden kokemuksella, voimme tarjota luotettavaa ja joustavaa palvelua niin lähiseudulla kuin kauempanakin. Pyrimme täyttämään asiakkaiden toiveet parhaamme mukaan. Ammattitaitoiset ja kokeneet kuljettajamme yhdessä huolletun, nykyaikaisen kaluston kanssa takaavat teille miellyttävän matkan, minne tahansa haluattekin matkustaa.

Tilausajojen lisäksi ajamme säännöllistä palveluliikennettä ja paikallisliikennettä Raahen alueella sekä koulukuljetuksia lähialueilla. Kalustoomme kuuluu useita autoja aina 14 paikkaisesta  pikkubussista 50 paikkaisiin linja-autoihin.

Oli sitten pieni tai isompi ryhmä lähdössä reissuun niin ottakaa yhteyttä. Matkan suunnittelussa voitte kääntyä meidän puoleemme. Autamme mielellämme aikataulujen, matkareitin, majoituksen tai muun matkaan liittyvän valmistelussa. Yrityksemme on merkitty valmismatkarekisteriin numerolla 111/17mj.

Yrityksemme on Linja-autoliiton jäsenyritys sekä Suomalaisen työn liitto on myöntänyt meille oikeuden käyttää avainlippu merkkiä osoituksena suomalaisesta työstä.

Tervetuloa Raahen Tilausliikenteen linja-autoihin!

Yrityshistoria

Tilausliikenne K. Eilolan juuret juontavat vuoteen 2000, jolloin Kari Eilola perusti toiminimen tarjoamaan kuljettajapalveluja kuorma-auto- ja linja-autoyrityksille. Loppuvuodesta 2003 Kari Eilola hankki joukkoliikenneluvat, ja alkoi toimia bussiyrittäjänä. Vuoden 2004 helmikuussa yritykselle ostettiin ensimmäinen oma linja-auto. Tällä linja-autolla aloitettiin tilausajoliikenne.

Vuonna 2008 toiminnan kehittyessä ja kysynnän kasvaessa automäärää lisättiin. Tässä yhteydessä myös yhtiömuoto muutettiin osakeyhtiöksi ja yrityksen nimeksi tuli Raahen Tilausliikenne oy.

Toiminta laajeni siten, että vuonna 2008 aloitettiin ensimmäinen säännöllinen liikennöinti Siikajoella ajettavilla kouluvuoroilla. Ensimmäisen kerran Raahen Tilausliikenne oli mukana Raahen kaupungin palveluliikenteessä vuosina 2009-2011.

Vuoden 2014 syyskuussa Raahen Tilausliikenne osti perinteikkään Alavieskalaisen liikenne ANIAKSEN liiketoiminnan. Kalusto lisääntyi tämän myötä usealla bussilla. Toiminta on jatkanut kasvuaan ja vuoden 2016 kesäkuusta lähtien toimintamme laajeni jälleen Raahen kaupungin alueella. Yritys hoitaa kaupungin palveluliikenteen kolmella pikkubussilla, Kyyti-Fiia, Kyyti-Pekka ja Kyyti-Liisa. Samaan aikaan mukaan tuli myös koululaiskuljetukset Raahen Tikkalan koululle ja osin myös kaupungin alueen kouluille. Samaan aikaan aloitimme myös paikallisliikenteen linjoilla 20, 50 ja 51.

Yrittäjä Kari Eilola on kuljetusalan moniosaaja ja hänen yrityksiään ovat myös Pattijoen liikennekoulu Ky sekä taksi Kari Eilola. Liikennekoulussa annetaan opetusta moposta linja-autoon. Pääosa opetusta on kuitenkin henkilöautokortit. Taksit ajavat Raahen taksiasema Oy:n alaisuudessa. Voi siis hyvin todeta, että olemme täyden palvelun henkilöliikenneyritys.

Yritysten toiminnan arvoina on ollut alusta asti paikallisuus, ystävällisyys, joustavuus ja luotettavuus. Nämä arvot säilyvät toimintamme perustana tulevaisuudessakin.